Otok Pašman

Otok Pašman

Pašman, otok koji te izaziva!

Otok koji je i priroda smjestila točno uz srce, uz jedinstveni Galešnjak.

Bogat mnogobrojnim uvalama, pješčanim plažama te florom i faunom, Pašman odiše sigurnošću i atraktivnošću koja zove na istraživanje. Izazovite sva svoja osjetila kao nigdje drugdje! Jedite uzbudljivo dobru hranu, okusite domaće, dodirnite valove; nemojte samo plivati, ronite, udahnite mirise prirode koji su ovdje toliko snažni i opojni.

Ako se poželite avanture, prođite uređenim brdskim biciklističkim stazama i vrhovima, svisoka pogledajte Kornate, Pašmanski kanal, Vransko jezero ili jednostavno pružite pogled i osjetite slobodu. Bogat špiljama, jamama i kulturnim znamenitostima, Pašman je prepun skrivenog blaga koje je od neprocjenjive povijesne i kulturne važnosti.

Otok Pašman pravo je mjesto za opuštanje bez stresa. Neka posjet Pašmanu bude konačni izazov koji ćete si zadati prije potpunog osjećaja odsutnosti stresa. Ako na trenutak zastanete i zažmirite, shvatit ćete da je istraživanje, meditacija, gledanje zalaska sunca i tišina nekih skrivenih kutaka Pašmana upravo ono što trebate.

Izazivamo te, posjeti Pašman i probudi zaboravljeni dio sebe!

Pašman Guide App Pašman Guide App

Download

Pašman Guide App

Pašman Guide App - App Store Pašman Guide App - Google Play
How to enter Croatia Logo