Plaže

Kraj - Tratica

Ova je plaža idealna za obitelji s djecom, ali je također pogodna i za odrasle. Njezino je dno potpuno pješčano, a ima i plitki pješčani prilaz u more. Sadrži betonirani dio na kojem se može sunčati, kao i prirodni hlad. Plaža je opremljena je tuševima i svlačionicama, terenom za odbojku, a u blizini se nalazi i parkirališni prostor. U obližnjim je ugostiteljskim objektima moguće potražiti osvježenje.

Kraj - Dužica

Plaža se nalazi se na putu prema samostanu svetog Duje. Idealna je za obiteljsko kupanje i sunčanje, ali i za beskrajno duge šetnje uz more. Sadrži betonirani dio za sunčanje kao i pješčano dno. Opremljena je tušem i svlačionicama, odbojkaškim igralištem, a nudi i prirodni hlad kao i osvježenje u obližnjim ugostiteljskim objektima. U blizini se nalazi i veliki broj parkirališnih mjesta.

Pašman - Jasenice

Plaža se nalazi gotovo na samom ulazu u mjesto. Ima popločani dio za sunčanje, dok je pri dnu pješčana. Opremljena je tuševima i svlačionicama, a uz nju se nalazi tenisko i odbojkaško igralište te boćalište. Idealna je za kupanje i za duge šetnje uz more. Postoji osigurano parkiralište.

Pašman - Lučina

Nalazi se u prekrasnoj, mirnoj i prirodnoj uvali. Predstavlja idealno mjesto za boravak s djecom. Opremljena je svlačionicama i tuševima te velikim prostorom za sunčanje. Za one koji ne vole jako sunce na plaži postoji prirodni hlad, a osvježenje se može potražiti u obližnjim ugostiteljskim objektima.

Barotul

Plaža u Barotulu ima pješčani i šljunčani dio, a spojena je s plažom u Mrljanima s kojom tako čini dugačku šetnicu. Pogodna je za djecu i starije. Na plaži se nalaze svlačionice i tuševi te odbojkaško igralište. Ima veliki prostor za sunčanje i dio u kojem je osiguran prirodni hlad. Osigurano je parkiralište za automobile, a osvježenje se može pronaći u obližnjim ugostiteljskim objektima.

Mrljane

Jedna od najdužih plaža na otoku koja ima pješčano dno. Idealna je za sve uzraste, a opremljena je tuševima, svlačionicama, odbojkaškim igralištem i igralištem za boće. To je plaža na kojoj svatko može pronaći nešto za sebe: prirodni hlad, betonirano mjesto za sunčanje, travnato osunčano mjesto, plići i dublji dijelovi. U blizini je osiguran veliki broj parkirališnih mjesta i osvježenje u ugostiteljskim objektima. Plaža je pogodna za sve koji vole duže šetnje.

Neviđane - Lokva

Plaža je pješčana i duga nekoliko stotina metara. Više je nego idealna za djecu jer se ne nalazi uz prometnicu i ima plitki pješčani prilaz u more. Opremljena je tuševima, svlačionicama i velikim prostorom za sunčanje. Cijelom se plažom protežu tamarisi koji osiguravaju prirodan hlad. Nedaleko plaže nalaze se parkirna mjesta, kao i ugostiteljski objekti i trgovine koje nude osvježenje. Prilagođena dugim šetnjama uz more.

Dobropoljana

Plaža se nalazi u samom centru mjesta i kombinacija je pijeska i šljunka, a dno je pješčano. Potpuno je odvojena od prometa što je čini idealnim mjestom za boravak djece, no pogodna je i za odrasle. Na plaži se nalaze svlačionice, tuševi i velika popločana površina za sunčanje. Osim u moru, osvježenje možete potražiti u obližnjim ugostiteljskim objektima i trgovinama. Nedaleko plaže se nalazi parkiralište. Ova plaža također može ponuditi i duge šetnje uz more.

Banj

Nalazi se u samom centru mjesta i potpuno je pješčana s plitkim prilazom u more, što je čini idealnom za djecu, ali i odrasle. Na plaži se nalaze svlačionice i tuševi. Osim prirodnog hlada, postoji i betonirano mjesto za sunčanje. Ukoliko se odlučite osvježiti, to možete učiniti u obližnjim ugostiteljskim objektima i trgovini. Dolazite li automobilom, u blizini se nalaze parkirališna mjesta. Također je pogodna za duge šetnje uz more.

Ždrelac - Matlovac

U predjelu Matlovac nalazi se pješčana plaža koja ima betonirani dio pogodan za sunčanje. Opremljena je tuševima i svlačionicama, a djeci i odraslima će zabavu pružiti obližnje odbojkaško igralište. Prekrasno pješčano dno i mirna uvala koja je odvojena od prometa osiguravaju ugodan boravak na plaži. U neposrednoj se blizini nalazi parkiralište. Osvježenje potražite u prirodnom hladu borove šume ili u obližnjim ugostiteljskim objektima.

Ždrelac - Soline

Plaža se nalazi u samom centru mjesta. Dno je šljunčano, a prostor za sunčanje je betoniran. Nalazi se u prirodnoj uvali i pogodna je za one koji vole nešto mirnije i manje napučene plaže. Najvećim dijelom pogodna je za odrasle osobe.

Pašman Guide App Pašman Guide App

Download

Pašman Guide App

Pašman Guide App - App Store Pašman Guide App - Google Play
How to enter Croatia Logo