Aktualno/Blog

Kako najbolje iskoristiti odmor na otoku Pašmanu?
29.07.2021.

Kako najbolje iskoristiti odmor na otoku Pašmanu?

Ukoliko više cijenite godišnji odmor proveden u miru i tišini za razliku od gužve i strke dalmatinskih gradova u srcu sezone, vrlo vjerojatno je odmor na nekom od otoka zagolicao vašu maštu. Odluka da to bude Pašman je tada je u potpunosti logična, jer otok ima sve što vam je potrebno. Pruža mir i tišinu manjega mjesta, dok je istodobno dobro povezan sa kopnom u slučaju da želite posjetiti grad Zadar ili Biograd na moru. Ako na Pašmanu do sada niste imali prilike ljetovati, donosimo vam sve potrebne informacije o tome što pogledati, gdje se zaputiti i kako u potpunosti iskoristiti odmor na ovom bajkovitom dalmatinskom otoku.

Pješčane plaže Dalmacije
11.06.2021.

Pješčane plaže Dalmacije

Putovanje kroz Dalmaciju iskustvo je koje rijetko kojeg putnika ne ostavlja bez daha, ali to ste sigurno znali i sami ukoliko ste se ikada uputili prema jugu naše zemlje.

Galešnjak - Otok ljubavi
28.05.2021.

Galešnjak - Otok ljubavi

Usred zadarskog arhipelaga okruženo kristalno modrim morem smjestilo se srce Jadrana. Srcoliki Galešnjak otočić je u Pašmanskom kanalu koji se prvi puta na kartama našao prije 200 godina, upisan od strane Napoleonovih kartografa.

Pašman Guide App Pašman Guide App

Download

Pašman Guide App

Pašman Guide App - App Store Pašman Guide App - Google Play
How to enter Croatia Logo